این مطلب نتیجه جدیدترین تحقیقات چندین مجله معتبر پزشکی در سرتاسر دنیاست. در این مقاله به طور کامل راجب قرصو کلومیفن، فواید آن در درمان ناباروری و دوقلو زایی، عوارض جانبی آن و نحوه مصرف اصولی به شما آموزش می دهیم. دقت کنید در تحقیقات جدید بسیاری مطالب قدیمی که در برخی سایت های فارسی می بینید کاملا رد شده اند. این تحقیقات تا آخر سال 2019 انجام گرفته اند.

تخمک گذاری

تخمک گذاری فرایندی ماهیانه است که در آن سیستم تولیدمثل نه هرماه یک تخمک بالغ تولید میکند. در ابتدای دوره جنسی (که با خونریزی همراه است) غده هیپوفیز پیشین، هورمون LH و FSH را به خون می‌ریزد که این دو هورمون باعث ترشح هورمون استروژن از یکی از فولیکولها می‌شود. در ابتدا افزایش اندک در مقدار استروژن، مانع از ترشح بیش تر LH و FSH می‌شود؛ اما هرچه فولیکول به بلوغ نزدیک تر می‌شود، مقدار ترشح استروژن نیز بیشتر می‌شود. پاسخ هیپوفیز پیشین به میزان بالای استروژن، افزایش ترشح LH است. حداکثر میزان LH باعث می‌شود تا گامت‌ها اولین تقسیم میوزی خود را کامل کنند و نیز سبب می‌شود تا فولیکول و تخمدان پاره شود. هنگامی که فولیکول پاره می‌شود، تخمک گذاری رخ می‌دهد.

داروهای تحریک تخمک گذاری

شرایط بسیاری میتوانند مانع بدن برای تخمک گذاری موثر باشند. یکی از بهترین راهها برای جلوگیری از این اتفاق استفاده از داروهایی ست که فولیکولهای تخمدان را تحریک میکنند تا در یک سیکل چندین تخمک آزاد کنند. دو مورد از شایعترین داروها برای تحریک باروری کلومیفن سیترات (Clomid یا Serophene) و داروهای Gonadotropin (فولیتروپین، منوپور، براول و گونال-اف) هستند.

درمان با کلومیفن سیترات

کلومیفن یک داروی بیخطر، موثر و ارزان قیمت است که برای القای تخمک گذاری و منظم کردن آن مورد استفاده قرار میگیرد. کلومیفن برای تقویت تخمک گذاری هم استفاده میشود.

نحوه عملکرد کلومیفن سیترات چگونه است؟

کلومیفن سیترات برای تحریک تخمک گذاری

عوارض جانبی کلومیفن

میزان موفقیت درمان با کلومیفن سیترات

توضیحات بیشتر را در لینک اصلی زیر بخوانید:

قرص کلومیفن -فواید ناباروری و دوقلوزایی، عوارض، نحوه استفاده


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها